Hej då all inclusive

All inclusive i am leaving you. Hej då frukost stekt ägg, 2 små korvar,en sked bönor, ost och yoghurt med musli. Jag började ändå bli trött på dig, bara så du vet. Jag vet, Jag kunde ha testat andra saker men jag har en inbyggd lojalitet gentemot per, frukostar, lagkompisar , tränare och familj. Hej då okynnesdricka kaffe och hejdå lemonad utspädd med vatten, jag kommer sakna er men ersätta er med någon annan. Kanske starkare, nej förresten, helt klart starkare när det gäller mr coffee.


om sorg

Ena dagen känns det som att pappa bara var en liten del i mitt liv och att livet ju fortsätter väldigt fint utan honom. Pappa var den bästa men han var ju inte HELA livet. Så nästa dag känns det som att ingenting har någon mening utan honom. Som att alla roliga saker jag gör bara är ett försök att lura mig själv att det funkar fast han inte är med. Jag blir otröstlig och det spelar ingen roll att jag försöker hitta på alla möjliga bra saker som jag har framför mig eller som jag upplever. Jag tänker positivt men sen kommer den andra rösten in och säger "men spelar roll att du kan spela fotboll , hur roligt är det i jämförelse med det tråkiga i att pappa inte finns?" Som tur är upplever jag dag2 max en gång varannan vecka eller 1 gång i månaden. Dag1 är resten av dagarna.

5-kamp

5-kamp "på skoj". Urartar helt. Kaos. För vem har man 5-kamp? För barnen? De gråter. För oss vuxna? Vi gråter oxå.


På utflykt

Pers mammas man Kurt filmar det mesta. Jag är noga med att försöka hålla käft när filmkameran är i närheten, då slipper man iaf höra sin egen röst.
Igår fick Ella (pers 7åriga systerdotter) nog. -MÅSTE du filma heela tiden??
Kurt: - ja men det är för din skull. När du är 15 år har du glömt att du har varit här och då är det roligt att kunna titta på.
Ella: - när jag är 15? Då är du så gammal att då har du glömt bort att du ens har haft en filmkamera!
Kurt: -jahapp.


Kommentarer

Jag kan inte kommentera från jamaica om jag inte går in via datorn men tack för era kommentarer, Lovar att kommentera varenda en när jag kommer hem.


Det börjar ordna upp sig, shit DO happens!

Senaste nytt härifrån är att jag har ätit vitt pulver för min mage, svärmor har blivit erbjuden LSD och extascy och att min hals är frisk, bara bra nyheter mao.


Spelekvinna


Sne näsa?

Jag har trott att min näsa är sne och att den har varit det sen jag bröt den, trots att doktorns la rätt den. Ni som är mina medmänniskor har sagt att den inte alls är sne. Tack medmänniskor, TACK!


Lägesrapport

Halsont? Sjukt löjligt har jag tänkt. Men det var innan jag fick testa jamaicahalsen. Den här halsen is killing me. Som att trycka ner en hel burk tandpetare på bredden, så känns det.
En annan sak, skrev i tidigare inlägg att det är många feta människor här. Jag har aldrig sett så många stora människor på en och samma plats. Flera åker rullstol eller små permomobiler för att iöverhuvudtaget kunna förflytta sig. De är matberoende tänker jag och när jag tänker lite till så känns det helt hemskt att de befinner sig på ett allinclusivehotell med tillgång till dålig mat 24/7.
En tredje sak, första dagen när vi promenerade på stranden kom det fram en dam och tryckte hasch i Pers hand. "Det är det här som är jamaica " meddelade jag per med erfaren röst. Jag hittade på det erfarna i rösten för jag har ingen somhelst erfarenhet av varken Jamaica eller droger men det kändes som en bra sak att säga.

Härliga nyheter till er därhemma!!!!

Om ni fungerar som jag, vilket jag förutsätter att ni gör så tycker ni inte att det är roligt att läsa om varma Jamaica och välmående medmänniskor. Jag menar helt ärligt , vem vill se bilder på någon som har det skönt och bra? Well, i dont! Om det inte är jag som är den som har det skönt och bra. SÅ här kommer strålande nyheter: nummer 1) jag har svinont i halsen. Riktigt j-à ont, som att en arme av små jamaicaner hugger med sina svärd och bränner med sina haschpipor varje gång jag ska svälja. Nummer 2)idag är det molnigt. Och nummer 3) alla människor här är väldigt tjocka och det är vi snart också eftersom vi käkar samma mat som de. Vet att ni hade velat ha ett "no longer in à relationship" ändring i facebookprofilen men så långt har vi inte kommit än. (varför tycker man att det är småkul att läsa det, iaf om det inte handlar om Nära vänner?) Jag håller er uppdaterade! Kärlek till er alla, tuffa och balla!

Silly season

Silly season: ek till Jamaica.

Silly season 2: eks bikini stannar
I Göteborg.


jag har varit tvungen att känna efter lite...

Ledsen för helt kass uppdatering. Jag har varit tvungen att stanna upp i ett par dagar för att känna efter. Senaste månaden har varit den mest fotbollsintensiva i mitt liv och det blir lätt att man bara kör på tills man vaknar upp med en finne i mungipan, munsår, blek som iphone den vita dårå och tänker "vad var det som hände egentligen?". Har sammanfattat känslostormarna i huvet och det som har hänt är väl ungefär det här: 2 månaders sedan: Champions League debut i Kroatien. Efter den matchen tänkte jag "jamen nu har man ju fått sin dos av intensiva fotbollskänslor för det här året, nu kan man inte förvänta sig så mycket mer."
Sen mötte vi dem hemma inför nästan 1000 pers och det var också glädje.
Måste match mot Umeå och vi blir helt utspelade i första, lyckas på något sätt vända matchen och jag får sparka in 2-1 målet. Jag tänker att mer spännande än såhär kan det inte bli.
Så blir det match hemma mot Kristianstad, återigen en viktig måstematch.
Seger med 3-2 och en helt osannolik upplösning där jag får sätta en straff och Linnea sätter en med bara någon minut kvar att spela. Dagen efter är man helt slut på känslor. Vad var det som hände egentligen? Först anspänningsnivån innan och sen spänningen under matchen, jag skakade i hela kroppen när jag åkte hem från valhalla den kvällen.
Sen var det dags för Tyresö borta. Seger för oss och förlust för malmö och vi hade ett SMguld. Men guldet blev till silver, trots en fantastisk match av team buster och en förmåga att hantera press och en jädra nervositet på ett sätt som jag aldrig tidigare har sett oss fixa. 4-1 och jag fick göra ett grymt skönt mål.
Sen var det vila och återhämtning i 2 veckor innan årets höjdpunkt: cupfinalen! VILKEN JÄDRA RYSARE!
SMsilvret blev till ett cupguld efter 120 min och straffar. Farsan hjälpte mig att behålla lugnet när jag fick dra in den sista straffen:
Inget stort firande för 8dels i Champions League stod på schemat bara 4 dagar efter cupfinalen. Fortuna Hjörring borta, svårt match och mycket laddning. Imponerad av att vi fixade att ladda om och samla ihop oss på bara 4 dagar. Seger 1-0 gav oss ett bra läge i returen. Jane Törnqvist.
image description
Retur mot danskorna hemma på Valhalla om en vecka men innan dess FOTBOLLSGALA!
3 dagar efter galan var det Champions League igen. Och IGEN fixar vi att samla ihop oss och ladda igång hela laget inför en sista match. KVARTSFINAL II CHAMPIONS LEAGUE här kommer vi!
Dagen efter var det avslutningsfest på Valand sen dagen efter det blev det hockey ute i Grästorp med stora delar av laget. Det har varit intensivt men vilken höst, den beste hösten i hele mitt liv. Ja, faktiskt!

Kommer mera...


alla känslor ska vara me

Alla känslor ska vara me. Jag blandar de på ett intensivt sätt för att det är lite sån jag är. Kände för att gråta lite och då är den här filmen Sjukt bra! Enjoy!

hur brukar du göra med ögonbrynen?

Min sminktalang kan beskrivas som inte stor. När jag ska på något speciellt tar jag mascara, är det något Riktigt stort så tar jag dubbellager mascara och tänker att det blir extra festligt. Inför galan föreslog syrran att jag skulle gå till make up store och få sminket gjort och eftersom syrran är min konsult inom skönhet och mode så lydde jag. När jag kommer dit känner jag mig direkt skyldig och jag slits mellan att försöka hålla uppe någon fasad och att lägga mig platt fall och erkänna att jag inte kan ett skit. Bestämde mig till slut för att erkänna min okunskap och höll fast vid det tills sista frågan föll och jag inte kunde me att svara "vet inte" längre. Kände att jag var tvungen att svara nånting och det var det som blev mitt fall. Jag skulle ha hållt mig till planen.
Fråga nummer 1) Har du tänkt något speciellt? Den här frågan ställs alltså av henne till mig, inte tvärtom. Svaret på den frågan blev: eeehh. nej men jag vill nog inte att det ska vara som en clownmask så man inte ser att det är jag  samtidigt vill jag att det ska synas att det är lite fest.
fråga 2) Känns det som att det är bra täckning? Ja eller jag vet ju inte vad bra täckning är men det känns bra.
3) Hur brukar du göra med skuggorna runt ögonen? Vill du att jag ska gå högre än såhär? ääh...nej men det är nog bra. Eller vad tycker du?
4) Hur brukar du göra med ögonbrynen? Ingenting.
5) rougen? Ingenting.
och sen sista frågan : Hur brukar du göra med läpparna? och jag känner att jag kan inte med att svara Ingenting en gång till och drar därför till med "Lipsyl när de är torra". Som att det skulle imponera. Jag var i brygga, jag var tvungen att säga något för att behålla min heder. Tyvärr fick Lipsyl motsatt effekt.

fortfarande inte hittat sladden, här kommer andrahandsbilder...


det kommer mera...

Kommer fler bilder, ska bara hitta sladden till mobilen...

pre-gala

På tåget on our way up to Stockholm. De nominerade sitter längre fram i vagn 6, vissa flyger upp. I boskapsvagnen åker vi vanliga dödliga. Just nu ser alla ut som vanligt, så som vi ser varandra varje dag, året om. Det är lite det som är det roliga med att gå på fest med laget, man är van att se varandra svettiga och jävliga men så fort det är partytajm så blir alla snygga. Kan vara kontrasterna som gör att vi uppfattar varandra som snygga. Senast efter matchen mott Hjörring fick jag följande kommentar av Bosse Falk, KGFCs gamla tränare och nuvarande "ingenvetvadhangörmennåtärdet" : Du ser ut som en j-a luffare! Jag svarade: Jaha men vad gör det då? vi vann ju. och Bosse ger me sig en aning (första gången det händer) och säger : - Ja det är sant , det är sant! Lite taktik, alltid jobba med kontrasterna. Ser man ut som en luffare så kan man bara överraska positivt, lite så vi jobbar i det här laget, team buster.

fotbollsgala!

Hej! Imorrn är det fotbollsgala! Tänkte att ni skulle få hänga med, jag lägger ut bilder och rapporter från galan här på bloggen. Tyvärr har jag ingen Iphone så rapporterna kommer lite i efterhand. Häng me!

här händer det grejer

JAAAARÅÅÅÅÅÅ! Vilket vinnarspår vi är inne på , härliga härliga resa, måtte den fortsätta för alltid! Som sempan sa innan vi gav oss iväg i tisdags, Ny resa-Nya minnen! På måndag är det fotbollsgala också. Skulle vara coolt att skriva att vi inte bryr oss om att gå på sånna grejer men vi är laget som har pratat om fotbollsgala i 7 år så nu när vi äntligen har vunnit något så ska vi njuta allt det bara går. Tidigare år har vi tagit ut segrarna lite tidigt, en seger i premiärmatchen mot Malmö för 2 år sedan fick hela team buster att gå bananans och kolla på klänningar "bra att ha kollat OM vi nu skulle vinna något och få gå på galan". I år har vi inte vågat säga ett ord om nån gala eller seger och då kom första titeln. Japp, det gäller att passa på att njuta nu. Klänning, här kommer jag!

Kort klänning

Hade tänkt ha en kort klänning på fotbollsgalan. Ska bara jobba lite på benen..