Sne näsa?

Jag har trott att min näsa är sne och att den har varit det sen jag bröt den, trots att doktorns la rätt den. Ni som är mina medmänniskor har sagt att den inte alls är sne. Tack medmänniskor, TACK!


Kommentarer
Postat av: Dammis

Hmmm... frågan är om det verkligen är näsan som är sné? Kan det inte vara så att det i själva verket är näsan som är rak men resten av dig sitter lite på trekvarten? ;)

2011-11-22 @ 21:47:54
Postat av: Hanna

Gaaah! Din näsa ser precis ut som min sen jag bröt den! med andra ord... sné! Hur gick det till när du bröt din näsa? Jag hade fotbollsträning då jag fick en armbåge rakt i näsan, det knakade rejält och jag började blöda näsblod. Den blev blå, svullen och värkte. Bedövningen som doktorn sprutade in i näsan när han skulle undersöka med tången, rann ju såklart ned i halsen sen, obehagligt.. jag är jätte intressead av idrottsskador och har själv jätteskadat knä. Hur är det med dig? kan du inte skriva om dina idrottsskador och hur det hände/när/kändes/rehab :) tack! ps. du är ju så jäkla ball och bra!

2011-11-22 @ 23:10:33
Postat av: Lilie

jag har aldrig sagt att den är sne!!!! Däremot jävligt lång på något sätt;)

2011-11-30 @ 10:07:14
Postat av: Lisa

Dammis: tack, ungefär vad jag hade väntat mig att höra från dig, tack tack! :-)

Hanna: Om du bläddrar bakåt i bloggen så hittar du lite om min senaste korsbandsskada men jag kanske borde berätta lite om skadorna ngn gång, ska klura på det!

Lilie: haha...Tack, ditt "lång" tillsammans med de andras "sne" gör att det känns väldigt bra för mig att ha den mitt i ansiktet.

2011-12-03 @ 11:12:55
Postat av: 12-åring som alltid är på era matcher på hemmaplan

Lisa, du är så fin! Du ser ut som en fotomodell på fotot och jag ääääälskar ditt hår!

2011-12-05 @ 18:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0