ooops igen!

Igår när jag skulle boka hotell till min och Pers vistelse i italien (som han fick av mig i 30 års present) så uppstod det problem. Jag skulle kolla på våra flyg e-tickets för att se när exakt i kom fram och då inser jag att jag liksom inte har några. Letade igenom hela min mejl, hela företagets mel och kollade mina kontoutdrag- inga tecken på att jag har bokat in oss på en resa till italien om en vecka. Nähä. Jag som verkligen, verkligen hade för mig.
Ringer i smått panik-tillstånd till per och säger "Våra biljetter är borta!!!! Efter noga detektivundersökning upptäcker vi att jag nog inte alls har bokat några flygbiljetter till italien, jag har bara trott att jag har bokat. Som tur var fanns det biljetter kvar, dessutom kunde vi förlänga vistelsen en dag eftersom jag har skadat knät och ändå inte kan springa i skatås med laget. Hade det inte funnits biljetter kvar hade jag suttit i deep shit kan man säga. deeeeeeep shit! Fantastiskt ändå att det alltid ordnar sig så bra......

ooops...

Jag är ju så förbannat disträ. Var hos sjukgymnasten idag på eftermiddagen. Tränade i 1,5 h och sen åkte jag hem. Kl.17.30, dvs ett par timmar senare skulle Jenny i laget dit och köra rygg. Jenny som för övrigt har stenkoll på allt och ofta tvingas ha stenkoll på allt inte bara för sig själv utan även för mig. Nu får jag ett sms av jenny med texten:
Jaha och vems styrkeprogram hittade vi här då???!!moahahaha....
och sen den här bilden:
Jag skrev tillbaka: Va konstigt, någon måste ha tagit ut det från lådan med alla patienters program och lagt det bland vikterna. Och sen "kan du lägga det i lådan där det ska vara?". Svar direkt: Tur ändå att det inte var telefon eller nyckla. O Vad tror du? givetvis redan i ditt fack:-) Hon är bra jenny.

här vare klippt

Idag vart det äntligen klippt! Jag har haft en 7 cm lång råttfärgad (cendre;-)  utväxt och dessutom 7 cm okontrollerat vuxet hår på sidorna eftersom jag rakade dem sist jag klippte mig. Nu är det nyrakat och nyfärgat. Den här frisyren är bra för min rehab på flera sätt.
1) kräver nästan ingen schamponering vilket ger mig mer tid till att träna knät.
2) Jag kan omöjligt vara låg i den här frisyren. Det är en glad frisyr, det passar liksom inte att gå runt och deppa i den.
3)När jag kan springa kommer jag vara snabb eftersom det är minimalt med vindmotstånd på sidorna.
4)Det är en offensiv frisyr. När jag kommer tillbaka till planen kommer jag ha en offensiv och kreativ stil.

RSS 2.0