känn ingen sorg för mig göteborg



Det är med sorg i hjärtat jag har tagit beslutet att lämna Göteborg. Jag har haft 7,5 otroligt fina år i klubben och de senaste 5 åren med Torbjörns ledarteam har varit de bästa i mitt liv. Laget, spelare och ledare har blivit som en del av min familj och resan vi har gjort tillsammans är svår att beskriva med ord. Vi har nått framgång och samtidigt har jag älskat varenda sekund på vägen. En grym kombination av framgång och glädje som jag aldrig tidigare har upplevt i min fotbollskarriär.

Trygghet är bra men i för stor dos blir det farligt. Genom hela mitt fotbollsliv har jag försökt putta mig själv över kanten och hoppat varje gång min inre röst har sagt att det är nödvändigt för min utveckling. I Göteborg var jag i 7 år utan att höra den rösten vilket säger mycket om vilken bra miljö det är. Staden och alla supporters som alltid har ställt upp och stöttat mig när jag har upplevt tunga tider, grattat mig när allt har flytit på- Tack, jag kommer aldrig att glömma er!

Jag har stora drömmar och mål med mitt fotbollsspelande och i slutändan måste jag fatta beslut som driver mig mot dem. Mitt kontrakt med Göteborg gick ut nu till sommaren och förlänger jag över hösten så innebär det jag är "använd" i Champions League. Det i sin tur innebär att Göteborg är den enda Champions League-klubben som jag är intressant för efter årsskiftet. Kanske finns det inget intresse hos övriga cl-klubbar, varken nu eller efter årskiftet men jag vill iallafall ge mig själv möjlighet att ta reda på det. Det handlar absolut inte om några pengar eller något missnöje från min sida, det handlar kort och gott om att jag tror jag behöver en förändring för att kunna ta nästa steg.

Livet i den här formen är kort och fotbollskarriären är ännnu kortare. Det gäller att följa sina drömmar och lyssna på sin inre röst.

Tack för allt Göteborg och alla Göteborgare, ni har alltid en plats i mitt hjärta!

eken #5

Fest på lounge!

I onsdags bjöd Hellmanns på 4th of Julypartaj på Lounge. Svintrevligt! Gott käk, goda drinkar, bra livemusik och sist men inte minst Ben and Jerry icecream som dessert. Fantastiskt trevligt sätt att starta semestern.
(Bilderna är lånade från aveny.se)

RSS 2.0