hey hey heeeeeeeey liveblogg

hey hey hey här kommer en liveblogg från piteå. Bloggen tar ett helt nytt grepp och börjar liveblogga från stora händelser. Först en bild på mig just nu, kan ju säga såhär "inget gott som ite har ngt ont med sig". Min Toblerone stjärnvinst har redan givit en bitter eftersmak:
Choklad ger finnar. Men vad gör väl det när man är med människor som tycker om en som man är, ingenting.
Vi sitter nu i en bil på väg till pite havsbad. Jag hamnade i en bra bil, bra eftersom vi just nu leder racet mot Piteå havsbad. Med mig glider Valpen, norskan, Sempan the slut och Driver Dala. Valpen i centrum i baksätet, sempan och ingvild på varsin sida.

Kommentarer
Postat av: BM

Tack Lisa! Du valde rätt förare :-) Dala är ju en "vinnarskalle" Ja det har gått bra för er på Valhalla. Vet inte om det är jag som ska ha "credit" för det :-) men kanske är jag en "turgumma" :-) Alldeles för långt till nästa hemma match bara :-( Åkte till Malmö idag för att kolla på topp mötet. En sån match det blev... jätte bra tills alla utvisningar :-( vi hade hoppats på Malmö vinst Hade ju

varit bra för Göteborg... Vi hade sån tur att Marta var där så nu har vi även hennes autograf till samlingen :-) undra om

2011-09-10 @ 19:20:27
Postat av: BM

Ursäkta! Kom när skicka knappen innan jag var klar :-) svårt att skriva på en smartphone i bilen :-) vi funderade på om Marta är på väg till Malmö eller Tyresö? Håller som sagt tummarna för 3 poäng imon. Så ses vi den 24/9 igen :-) KLAR :-)

2011-09-10 @ 19:30:27
Postat av: Lisa

Vi ser det som att det är bra för oss att Tyresö vann för då är vi närmre en första plats än om malmö hade vunnit. Eftersom fönstret är stängt så kommer inte Marta förstärka ngt allsvenskt lag i år , däremot är hon högaktuell för Tyresö 2012. Vore roligt att få tillbaka en sån profil till damallsvenskan, vore roligt att få möta den bästa Igen. Nu laddar vi för fullt här, håll tummarna!

2011-09-11 @ 09:26:17
Postat av: BM

Så gott att NI ser det på det viset :-) Vad olika man tänker... För GIVETVIS är ni ju inte körda på att komma först som det blev nu.... Mycket kan ju hända ser man tydligt. Ja vi tänkte oxå Marta för nästa säsong. Skitkul om hon kommer, betyder mycket för damallsvenskan att få hit såna profiler. Göteborg har allt ett härligt gäng profiler oxå :-)

Och ni är "goa" mot era fans efter matcherna, det är viktigt. Unga fotbollstjejer ser ju upp till er och vill komma dit ni har tagit er. Vi lite "äldre" beundrar er på avstånd och försöker komma ihåg om man kunde göra NÅGON av era "finter" :-) NÄ tror inte det :-) ALLA TUMMARNA HÅLLER VI!

2011-09-11 @ 11:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0