Bilder från derbyt

Jag har surfat runt på massa bloggar och insett att min är beige. Jag ska börja lägga upp mer bilder, inte bara på fotboll utan på kläder och prylar som jag tycker är fina. fina saker helt enkelt. Igår vann vi mot Jitex i derby, det var fint. Här ett par bilder lånade från Per Montini.


Kommentarer
Postat av: jennie

Grattis till vinsten! Älskar action-bilder från planen och önskar så att jag skulle haft en massa bilder från när jag själv spelade. De enda jag har nu är suddiga bilder som mamma tagit när vi tog SM-guld för hundra år sen och hon stod bakom någon på läktaren och försökte ta bra kort... :-)

2011-09-09 @ 09:47:15
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se/
Postat av: BM

Ett härligt tufft derby :-) Ni gjorde en kämpa insatt verkligen. Jitex måste var jobbiga att möta, för dom är ju näst intill brutala....

Ser fram emot lite mer häftiga bilder oxå :-)

Blev avundsjuk att du fick lyssna på underbara Pia oxå, hon e GRYM. Lycka till uppe i Piteå, LITE långt att åka för att heja på er :-) håller ALLA tummarna :-)

2011-09-09 @ 10:26:37
Postat av: -loa

Derbyvinster är alltid något extra. Snygga skor, förresten.

2011-09-09 @ 12:44:11
URL: http://solnasnack.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jennie: haha...sånna bilder har jag också från hockeyn enda jag har faktiskt, ngn suddig ishallsbild där bristen på ljus gör att man knappt ser ett skit. Ska försöka spara på de man hittar!

BM: Ja men det är kul också att spela mot dem , just för att de är så tuffa. Så länge domarn inte släpper på dem och låter de spela fult så är det bara kul när det smäller:-)



Loa: Ja visst är det? det är så himla skön känsla. Tack , kul att du la märke till skorna:-)



2011-09-09 @ 23:10:58
Postat av: Moncan

Måste skriva lite, då du skrev att bloggen va beige...alltid kul med bilder...men din blogg e inte beige...tycker den e helt kanon...du e bra på å skriva rakt från ditt hjärta...å precis va du tycker...följer din blogg...ibland med ett skratt, ibland med en tår....beror lite på va du skriver om :-)...kör hårt Eken å lycka till med va du en tar dig för....du kommer gå långt :-) Kram Moncan

2011-09-10 @ 19:20:32
Postat av: Lisa

Moncan: stort tack, jag blir sjukt glad! tack moncan och tack för att du tar dig tid och ger mig den kommentaren, det här ska jag ta med mig in i dagens match mot piteå, ger mig en himla massa energi:-)

2011-09-11 @ 10:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0