fredagen

Fredagen , första dagen på min fina helg var en förbannat bra start. Gick upp och körde tidigt vattenpass, hem och duscha och sen ut på stan. Pappa var galet närvarande hela dagen, har inte känt honom så nära ngn gång sen en dagen han gick bort faktiskt. På väg ut på stan:
Hittar det bästa cafet nånsin och gled in för att käka frulle. Yoghurt med färsk frukt och bär. Feta saftiga björnbär. ostmacka och latte.
Traskar vidare mätt och belåten, shoppar lite på stan,lunchar med brorsan, hittar ett ballt halsband med en text som syftar på pappa,  åker hem och sen ut på en skön löprunda med ett skönt gäng. Jag är helt full av energi och Farsan är med hela tiden.
Händer massa grejer också under dagen som bara farsan kan ha styrt upp. Knäppa små sammanträffande och händelser som liksom är för välplanerade för att tajma.
Dusch, middag med ett helt otippat gäng, sköna små individer som samlas och äter. Olika på så många sätt och det blir det så bra. Jag dricker drinkar. Oplanerat drinkdrickande. En liten spontanfest. Hemma vid 03 och pappa är fortfarande me. En dag att minnas och starten på en skön helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0