vilken pers

Har tagit en taxi till gymmet, försökt cykla och även om det var bland det mest påfrestande jag har gjort så gick det till slut att få runt pedalerna, verkligen obehag varje varv. Körde mina benövningar och sen lite överkropp och ett par övningar för vänsterbenet som ju är friskt och inte skall straffas för att det högra har varit ute och slirat. Mitt i alltihopa blev jag ledsen för att jag har gått från att springa runt som en galning till att ha problem med att lyfta benet på två veckor. Grät lite i smyg medan jag gjorde situps. Efter en timme på gymmet (allt tar ju sån tid när man ska förflytta sig med kryckor och ett skitben) var jag helt tom, ringde minitaxi som körde hem mig, hoppade till hemköp och handlade (trött som en liten fläck) hoppade upp för alla trapporna och nu äntligen i soffan med mangosmoothie och kyla på knät. Jag blir fascinerad av att såna här vardagsgrejer kan ta så otroligt mycket energi, tror på allvar att jag kommer sova tre timmar nu för att återhämta mig efter all action. Fy f-n va tråkigt det är.

Kommentarer
Postat av: Ingela B

Hej Lisa!

Hur går det - har just läst din blogg och hörde av Anna att du svimmat av?!! KÄnns det bättre nu? Du kör väl inte för hårt - för tidigt? Dessa morsor som aldrig kan sluta oroa sig!

Åker ni till stugan till midsommar

Sköt om dig - ringer till helgen

Kramar i massor Ingela

2010-06-20 @ 22:30:05
Postat av: Lisa

hej! morsor! :-) jag svimmade av citodontabletterna så det hade inget att göra med knät. Har slutat med smärtstillande, bara jobbigt att bli trött. Vi hörs på telefon! kramkram

2010-06-21 @ 12:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0