störigt

Testade att cykla idag för första gången. Visste att det skulle bli knepigt så jag försökte gå dit utan förväntningar på att det skulle funka. Det funkade. Jag kunde cykla och tramporna gick runt men det gick så långsamt att cykeln inte uppfattade att jag cyklade och därför skrek med stora bokstäver HELA tiden: Börja trampa!! Börja trampa! Men hallå lilla j-a cykelj-el, jag trampar! Om inte du kan uppfatta att jag trampar så är det DU som har problem, inte jag. Hatar den cykeln, nästa gång väljer jag en annan. Körde liiite överkropp också. Fick gå på 60-70 % med överkroppen men det räckte bra för att jag skulle ta helt slut efter 35 minuter och nu ramla ihop i soffan med pers pasta arrabiata.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit vad jag känner igen mig själv i din blogg. Jag opererade korsbandet i november så det va ett tag sen men riktigt kul att läsa om hur d går för dig! Cykla första gången va en grym känsla, dock vet ja fan inte om man kan kalla de cykling ;) Det kommer snart gå snabbt! Kämpa på bruden!

2010-06-20 @ 16:27:41
Postat av: Lisa

va roligt att du har hittat hit, vem du än är:-) haha, stämmer så väl, eftersom inte ens motionscykelns skärm kallar det cykling så är det väl tveksamt:-) Hoppas du fortsätter läsa oh tack för kommentaren!

2010-06-21 @ 12:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0